Boeing 737 stoelindeling

Er zijn een aantal type Boeing vliegtuigen die beginnen met 737. Voorbeelden van deze vliegtuigen zijn de Boeing 737-700, de Boeing 737-800 en de Boeing 737-900.

De stoelindelingen voor elk type vliegtuig van de Boeing 737 kunt u hier bekijken. Het is altijd handig om de plattegrond van de Boeing 737 vooraf te bekijken, u weet dan welke stoelindeling de Boeing 737 heeft. Wel is het belangrijk om te checken met welk type Boeing 737 u vliegt. De stoelindelingen verschillen namelijk van elkaar.

Wanneer u gaat vliegen, alleen of met familie of vrienden, het is altijd fijn om te weten hoe het vliegtuig waarmee u gaat vliegen eruit ziet en welke indeling de stoelen hebben. Het is dus een goed idee om voordat u gaat boeken altijd even de stoelindeling van het vliegtuig te bekijken! Zo weet u wat u ongeveer tijdens het vliegen kan verwachten en kunt u zelfs al bepaalde stoelen boeken.

Boek een vliegticket voor de stoelindeling van een Boeing 737
Na uw boeking kunt u de stoelindeling vinden en een geschikte stoel vinden

Tijdens het online inchecken kunt u een geschikte stoel of geschikte stoelen reserveren. Wanneer u vooraf de stoelindeling van een Boeing 737 bekijkt, kunt u al een aantal geschikte stoelen bekijken. Dit scheelt tijd wanneer u online gaat inchecken en snel moet beslissen welke stoel u kiest.

De stoelindeling voor een Boeing 737 toestel is handig wanneer je een stoel wilt reserveren tijdens het online inchecken. Het reserveren van stoelen via de stoelindeling van een Boeing 737 is handig wanneer je bijvoorbeeld naast uw partner wilt zitten of naast vrienden. Het is ook aan te raden om de stoelindeling van een Boeing 737 te bekijken wanneer u een stoel wilt reserveren vlakbij de wc. Het voordeel van deze stoel is dat je niet ver hoeft te lopen naar het toilet en de stoel vaak meer beenruimte heeft dan de overige stoelen.

Boeing 737 stoelindeling
Klik op de afbeelding om een vliegticket te boeken en de stoelindeling van een Boeing 737 te zien.