Stoelindeling TUI (Fly)

Bij TUI kunt u tijdens het boeken van een vliegreis voor u en uw gezin of vrienden bepaalde stoelen boeken. U kunt bij ArkeFly aan de hand van stoelnummers een bepaalde plek in het vliegtuig reserveren. U kunt aan de hand van de stoelindeling van de vliegtuigen bij TUI fly gemakkelijk zien waar elk stoelnummer zich bevindt in het vliegtuig. Zo kunt u met de stoelindeling gemakkelijk een bepaalde plek in een vliegtuig van TUI reserveren. Aan de hand van de stoelindeling kunt u zelf bepalen waar u in het vliegtuig komt te zitten. Met de stoelindeling van TUI vliegtuigen kunt u dus altijd op de beste plek in het vliegtuig zitten.

Wanneer u gaat vliegen, alleen of met familie of vrienden, het is altijd fijn om te weten hoe het vliegtuig waarmee u gaat vliegen eruit ziet en welke indeling de stoelen hebben. Het is dus een goed idee om voordat u gaat boeken altijd even de stoelindeling van het vliegtuig te bekijken! Zo weet u wat u ongeveer tijdens het vliegen kan verwachten en kunt u zelfs al bepaalde stoelen boeken.

Boek een vliegticket voor de stoelindeling van TUI
Na uw boeking kunt u de stoelindeling vinden en een geschikte stoel vinden

Als u met TUI gaat vliegen kunt u aan de hand van de stoelindeling overal in het vliegtuig een plek reserveren. Zo kunt u bijvoorbeeld, als u graag naar buiten wilt kijken, zorgen dat u plekken bij het raam heeft. Ook kunt u aan de hand van de stoelindeling zorgen dat u en uw gezin allemaal bij elkaar komen te zitten. Wanneer u niet aan de hand van de stoelindeling uw vliegreis boekt, kan het zijn dat u anders niet bij elkaar komt te zitten. Ook kunt u de stoelindeling gebruiken om plekken voor in, of juist achter in het vliegtuig te boeken.

ArkeFly stoelindeling
Klik op de afbeelding om een vliegticket te boeken en de stoelindeling van TUI te zien.