Stoelindeling Corendon

Als u bij Corendon een vliegreis boekt, kunt u tijdens het boeken van een vliegreis een plek in het vliegtuig reserveren. Aan de hand van de stoelindeling van Corendon kunt u zien hoe de indeling van de stoelen in het vliegtuig is, en kunt u aan de hand van de stoelnummers een specifieke plek in het vliegtuig reserveren. U kunt de stoelindeling van Corendon gebruiken om te zorgen dat u in een bepaalde plek in het vliegtuig komt te zitten. Zo kunt u aan de hand van de stoelindeling van Corendon er voor zorgen dat u bij de nooduitgang komt te zitten (voor extra beenruimte) of kunt u er met de stoelindeling van Corendon voor zorgen dat u gehele familie of vriendengroep bij elkaar komt te zitten in het vliegtuig.

Wanneer u gaat vliegen, alleen of met familie of vrienden, het is altijd fijn om te weten hoe het vliegtuig waarmee u gaat vliegen eruit ziet en welke indeling de stoelen hebben. Het is dus een goed idee om voordat u gaat boeken altijd even de stoelindeling van het vliegtuig te bekijken! Zo weet u wat u ongeveer tijdens het vliegen kan verwachten en kunt u zelfs al bepaalde stoelen boeken.

Boek een vliegticket voor de stoelindeling >>
Na uw boeking kunt u de stoelindeling vinden en een geschikte stoel vinden

Met de stoelindeling van Corendon kunt u er ook voor zorgen dat u bijvoorbeeld een plekje bij de ramen krijgt wanneer u alleen reist. Het is een stuk aangenamer reizen waarneer u bij het raam zit. Niet alleen kunt u op deze manier genieten van het uitzicht, ook hoeft u niet bij het gangpad te zitten. U kunt de stoelindeling van Corendon gebruiken om de vliegreis een stuk aangenamer te maken! Ook kunt u, wanneer u dit leuk vindt, met de stoelindeling van Corendon er voor zorgen dat u vlakbij de cockpit komt te zitten.

Corendon stoelindeling
Klik op de afbeelding om een vliegticket te boeken en de stoelindeling van Corendon te zien.