Stoelindeling KLM

Bij KLM is het mogelijk om tijdens het boeken van een vliegreis een speciale plek in het vliegtuig te reserveren. Aan de hand van de stoelindeling van KLM kunt u snel en gemakkelijk een plek in een KLM vliegtuig vaststellen. U kunt bij KLM aan de hand van stoelnummers in de stoelindeling speciale plekken in het vliegtuig reserveren. Stel dat u graag vlakbij de WC wilt zitten of juist vlakbij de cockpit een plekje wilt hebben, dan kunt u via de stoelindeling van KLM gemakkelijk een plek in het vliegtuig uitkiezen.

Ook kunt u via de stoelindeling van KLM de mooiste plekjes bij de ramen en vleugels van het vliegtuig kunnen reserveren. Op deze manier kunt u tijdens de vlucht genieten van het mooie uitzicht.

Boek een vliegticket voor de stoelindeling van KLM
Na uw boeking kunt u de stoelindeling vinden en een geschikte stoel vinden

Een ander voordeel van het boeken van een vlucht aan de hand van de stoelindeling van de KLM is het feit dat u er voor kunt zorgen dat u met uw vrienden en familie bij elkaar kunt zitten. Wanneer u standaard een vlucht boekt bij KLM is dit niet altijd het geval. Nog een voordeel van het gebruik maken van de stoelindeling van de KLM is het feit dat u precies weet waar u komt te zitten. U heeft niet alleen het plekje in het vliegtuig wat u graag wilt, ook heeft u tijdens het inchecken een goed idee waar u komt te zitten. Zo hoeft u tijdens het binnen gaan van de vliegtuig niet druk te zoeken, maar weet u van te voren waar u ongeveer komt te zitten.

KLM stoelindeling
Klik op de afbeelding om een vliegticket te boeken en de stoelindeling van KLM te zien.