Stoelindeling Transavia

Als u een vliegreis heeft geboekt bij Transavia kunt u via de stoelindeling bij Transavia gemakkelijk en snel zien welke plaatsen u heeft en waar u zit in het vliegtuig. Ook kunt u de stoelindeling van Transavia gebruiken als u nog geen vliegreis heeft geboekt. Tegenwoordig is het bij Transavia mogelijk om een stoel te kiezen aan de hand van de stoelindeling. Zo kunt u er voor zorgen dat u samen met uw gezien of vrienden op de zelfde plek kan komen te zitten. U kunt dus voordat u een vliegreis heeft geboekt aan de hand van de stoelindeling van Transavia precies uw plekje in het vliegtuig uitkiezen!

Wanneer u gaat vliegen, alleen of met familie of vrienden, het is altijd fijn om te weten hoe het vliegtuig waarmee u gaat vliegen eruit ziet en welke indeling de stoelen hebben. Het is dus een goed idee om voordat u gaat boeken altijd even de stoelindeling van het vliegtuig te bekijken! Zo weet u wat u ongeveer tijdens het vliegen kan verwachten en kunt u zelfs al bepaalde stoelen boeken.

Boek een vliegticket voor de stoelindeling van Transavia
Na uw boeking kunt u de stoelindeling vinden en een geschikte stoel vinden

Wanneer u aan de hand van de stoelindeling van Transavia een vliegreis boekt kunt u uw eigen plek uitkiezen. Zo kunt u er voor zorgen dat u juist voor- of achter in het vliegtuig komt te zitten! Tevens kunt u met de stoelindeling van Transavia zorgen dat u bij de vleugels komt te zitten, bijvoorbeeld als u het leuk vindt om de motoren van het vliegtuig te bekijken. Ook kunt u er met de stoelindeling van Transavia er voor zorgen dat u plekjes bij de ramen heeft, zodat u gedurende de vliegreis van het uitzicht kunt genieten!

Transavia stoelindeling
Klik op de afbeelding om een vliegticket te boeken en de stoelindeling van Transavia te zien.